NYTTIG INFO: Varer på denne side indgår i rabatgruppen 'Rhododendron'.

Køb minimum 10 varer i denne rabatgruppe og vi giver dig 16% rabat. Det kan man da kalde et godt tilbud.

azalea__lyserød__leveres_i_p9_potte__excelsior_

Azalea. Lyserød. Leveres i p9 potte. Excelsior.

Varenr.: 280011

Rhododendron Yakushimanum Excelsior er en dværgsort, der når op til 1 meter i voksenalderen. Dens blomstring i begyndelsen af ??maj er smuk, de lyse lyserøde blomster har en plettet plettet pink fuchsia , der fanger øjet. Den imponerende blomst danner strålende farvede endebuketter og forstørres af mørkegrønt stedsegrønt løv.

Som andre rhododendron er den meget modstandsdygtig, den understøtter op til -26 ° C, han kan lide sur jord og skal derfor plantes i lyngjord. Bortset fra denne ejendommelighed har Rhododendron Yakushimanum Excelsior ingen krav, der er ingen vedligeholdelse nødvendig undtagen undertrykkelse af falmede blomster for at bevare al skønheden i denne busk.

Rhododendron Yakushimanum Excelsior er derfor en ideel sort til at dekorere din have takket være dens enestående lyserøde blomstring, uanset om den er i en krukke eller i en gruppe af arbute med andre lyngplanter , denne dværgart vil finde sin plads i haven, og du vil blive glad.

Denne art, hvis ejendommelighed er at være en dværg-rododendron, vil således tilpasse sig meget godt til små haver eller til dyrkning i potte.

280011, Azalea. Lyserød. Leveres i p9 potte. Excelsior.
Antal Enhed Pr. stk. ekskl. moms Pr. stk. inkl. moms Rabat pr. stk. inkl. moms Pris inkl. moms
1 Stk. DKK 70,00 DKK 87,50 DKK 87,50
Bestilling
Antal 'Stk.'