NYTTIG INFO: Varer på denne side indgår i rabatgruppen 'Rhododendron'.

Køb minimum 10 varer i denne rabatgruppe og vi giver dig 16% rabat. Det kan man da kalde et godt tilbud.

azalea__rød__leveres_i_p9_potte__muneira_

Azalea. Rød. Leveres i p9 potte. Muneira.

Varenr.: 280027

Japansk azalea 'Muneira' - ikke-løvfældende eller halvløvfældende kompakt voksende busk, der vokser til en højde på 60-80 cm og en bredde på omkring 80 cm. Vi kan se de første knopper i midten af ??maj. Fra dem blomstrer smukke, rødorange klokkeformede og let pjuskede blomster. Bladene er blanke og skifter farve fra grøn til bordeaux i efterårssæsonen. Ideel til en container eller gruppeplantning.

Den tilhører samme gruppe som Rhododendron. I modsætning til dem er azaleaer mindre (selvom der også er større individer), og nogle sorter falder helt eller delvist af om efteråret. Mens rhododendron har mere klokkeformede blomster, er azalea-blomster tragtformede. For dem, der ikke har for meget plads, er japanske azaleaer, som vokser i bredden frem for højden, helt ideelle. De fleste azalea foretrækker delvis sol eller halvskygge (direkte sol kan forårsage solskoldning, for lidt lys får grene og blomster til at blive trukket ud). De blomstrer fra maj til juni - vi brækker forsigtigt de falmede blomster af, så de ikke udtømmer busken yderligere.

Dyrkning: Fra forår til juli kan vi også gøde, mest med samme gødning som rhododendron. Hvad angår jordbundskravene, er de næsten identiske med miljøet for rhododendron. De kræver et surt miljø, let jord, veldrænet, men stadig holdes fugtigt. Det er derfor ideelt at dyrke godt muldede azaleaer. Om efteråret og vinteren, når det ikke fryser, er det nødvendigt at vande busken. Glem ikke at dække op i vintermånederne. Azaleaer kan formes, i forårsmånederne skærer vi forsigtigt for lange skud af.

280027, Azalea. Rød. Leveres i p9 potte. Muneira.
Antal Enhed Pr. stk. ekskl. moms Pr. stk. inkl. moms Rabat pr. stk. inkl. moms Pris inkl. moms
1 Stk. DKK 70,00 DKK 87,50 DKK 87,50
Bestilling
Antal 'Stk.'