NYTTIG INFO: Varer på denne side indgår i rabatgruppen 'Rhododendron'.

Køb minimum 10 varer i denne rabatgruppe og vi giver dig 16% rabat. Det kan man da kalde et godt tilbud.

azalea__rosa-rød_leveres_i_p9_potte__marilee_

Azalea. Rosa-Rød.Leveres i p9 potte. Marilee.

Varenr.: 280025

Denne sort tilhører en gruppe, der omfatter hybrider af Rhododendron japonica og Rhododendron nakaharae. Disse er generelt dværge i vane, de fleste vokser meget bredere end høje. Alle er frodige i blomst og producerer masser af sarte, tragtformede blomster i løbet af april og maj, mod en folie af stedsegrønt løv. De er charmerende motiver til en skyggefuld lille have eller skovplantning.

De er ericaceous-planter, dvs. de kræver sur til neutral jord (pH7 eller lavere) og vil generelt ikke trives under mere basiske forhold (dvs. højt indhold af kalk, pH7,5 eller højere). Da de er skovplanter, kræver de fugtig, men veldrænet jord, der er rig på organisk materiale samt den plettede skygge og ly af andre træer og buske. De er også nyttige emner for en beskyttet nordvendt grænse.

Rhododendron er overfladerodfæstede og har meget fine rødder, så der er behov for ekstra forsigtighed ved plantning, og tilsætning af masser af organisk materiale (såsom bladskimmel, tørv eller god kvalitet ericaceous-kompost) til plantningsområdet for at danne en dejlig sprød blanding. De vil ikke trives, hvis de plantes for dybt, så hold dig i samme dybde, som din plante vokser i sin potte. Vand planten grundigt og sørg for, at planten er grundigt gennemblødt ved sine rødder til enhver tid under tørre perioder.

280025, Azalea. Rosa-Rød.Leveres i p9 potte. Marilee.
Antal Enhed Pr. stk. ekskl. moms Pr. stk. inkl. moms Rabat pr. stk. inkl. moms Pris inkl. moms
1 Stk. DKK 70,00 DKK 87,50 DKK 87,50
Bestilling
Antal 'Stk.'